Mongetes a la marinera

Mongetes a la marinera

mongeta-marinera

Ingredients:

 

  • Mongetes de Castellfollit del Boix
  • Ceba
  • Tomàquet
  • Oli
  • Sal
  • All
  • Ametlles torrades
  • Julivert
  • Cloïsses
  • Sèpia

 

Elaboració:

 

Es couen les mongetes i es reserven a part. En una cassola de terrissa es posa l’oli, es fregeix la ceba i el tomàquet. Quan el sofregit estigui mig fet es posa la sípia neta a trossets petits i es deixa coure 5 minuts. S’hi afegeix el suc de les cloïsses que hem cuit a part. Després es posa la picada d’all, ametlles i julivert i s’afegeixen les mongetes escorregudes i les cloïsses. Es deixa coure 5 minuts que faci “xup-xup” i ja està llest per menjar.

Compartir la recepta!
Share on facebook
Share on twitter
Share on email